Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Letní jídlo je ideální v případě, že je hotové za pár minut a umí zasytit. Těstoviny a konzervovaná kvalitní ryba jsou zárukou obojího. Omáčka s nádechem středomořské kuchyně pak jídlo jen doladí ke spokojenosti oka i žaludku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,32 g |
| Tuky | 73,94 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 409,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Moje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 2 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 3 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
tuňák v oleji,
cuketa,
cibule,
passata rajčatová,
olej olivový,
koření oregáno,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
kapary,
olivy černé,
parmazán,
petrželka
Komentáře (2)