Rybí polévka Halászlé
Rybí polévku má většina z nás spojenou s obdobím Vánoc. Polévku Halászlé, původem z Maďarska, ocení všichni milovníci ryb a můžete si ji uvařit kdykoliv v průběhu roku. Připravovat ji nemusíte pouze z kapra, můžete použít i jiné rybí maso.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Moje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Nejnovější recepty
Vínové cukroví
Přidáno před 9 hodinami
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalá kachna
dalibor57 před 32 minutami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 10 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 11 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 13 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 14 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 14 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 16 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 18 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 18 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 19 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
rajče loupané,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
petrželka,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (2)