Rybí polévka Halászlé
Rybí polévku má většina z nás spojenou s obdobím Vánoc. Polévku Halászlé, původem z Maďarska, ocení všichni milovníci ryb a můžete si ji uvařit kdykoliv v průběhu roku. Připravovat ji nemusíte pouze z kapra, můžete použít i jiné rybí maso.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Moje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 6 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 8 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 3 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 3 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 4 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 4 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 5 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 6 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
rajče loupané,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
petrželka,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (2)