Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Vepřová líčka patří mezi oblíbenou surovinu. Doměkka podušená ve vývaru a portském víně je budeme tentokrát podávat s velmi netradiční přílohou. Tou bude květákové pyré s chutí a vůní vanilky. Na talíři pak vše doplníme redukcí z portského vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26nk
Moje poznámka
Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26nk
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 5 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 5 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 9 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
olej olivový,
česnek,
cibule,
víno portské,
vývar hovězí,
máslo,
květák,
smetana ke šlehání,
máslo,
lusk vanilkový,
víno portské,
cukr,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (1)