Dušená mrkev s medailonky z panenky
Dušenou mrkev si možná pamatujete ze školní jídelny jako méně oblíbené jídlo, ale zkuste jí dát šanci. Tahle karamelem oslazená mrkvička určitě změní váš pohled na tento pokrm a možná si budete chtít přidat. Medailonky z vepřové panenky v minutkové úpravě lahodnou mrkev skvěle doplní.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rOrz
Moje poznámka
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rOrz
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 55 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 18 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 44 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Suroviny:
mrkev,
cukr krupice,
sůl,
kmín drcený,
vývar masový,
máslo,
mouka hladká,
panenka vepřová,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
škrob,
sádlo
Komentáře (1)