Postup přípravy
Krok 1: Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 16. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Moje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 1 hodinou
Palačinky - klasické
Lukrejka před 2 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 2 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 7 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 7 hodinami
Tématické fráze:
rybí file po mlynařsku,
filé po mlynářsku,
pangasius po mlynářsku,
ryba po mlynarsku,
pangas,
játra po mlynářsku,
špagety po mlynářsku,
pangasius recepty,
pangas recepty,
amur po mlynářsku,
filety po mlynářsku,
amur na přírodno,
filet po mlynářsku,
pangasius po mylnářsku,
pangas po mlymářsku,
recepty z pangase,
pangas na přirodno,
veprova jatra po mlynarsku,
pangasius po mlynářsk,
přírodní pangas
Suroviny:
pangasius,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
kmín celý,
bylinky,
máslo,
brambory,
pažitka
Komentáře (8)