Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 853 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,50 g |
Tuky | 18,34 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,14 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 67,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové sabdží s krabími tyčinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91p8
Moje poznámka
Bramborové sabdží s krabími tyčinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91p8
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový dort
anika.krenkova před 24 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 2 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 5 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramborové sabží,
sabží,
govinda recepty,
recepty s krabími tyčinkami,
kičri,
květákové sabdží,
subji,
jak vařit rýži,
bramborové sabji,
krabí tyčinky recepty,
květákové sabzi,
zeleninové sábdží,
sabží recept,
indické sábdží,
recept sabží,
rýže s krabími tyčinkami,
sabji recept,
subji recept,
zeleninové sabži,
recept s krabími tyčinkami
Suroviny:
rýže,
brambory,
krabí tyčinky,
smetana zakysaná,
sýr tavený,
kukuřice sterilovaná,
rozmarýn,
koření kari,
koriandr,
kmín celý,
sůl
Komentáře (14)
Klárko, trochu jsem se bála, jestli to vypadá tak, jak by mělo... Hlavně pokud se hustoty pokrmu týče. Tak jsem ráda, že se ti fotky líbí
A pak tě tady u nás mezi náma vítám a přeji ti, aby se ti tu moc líbilo. Křest receptu jsi právě udělala