Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,65 g |
Tuky | 22,77 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s houbovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WGx
Moje poznámka
Pstruh s houbovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WGx
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí quiche
TotalMudla před 43 minutami
Máslová krupková polévka
poirotka před 1 hodinou
Kuře po vracovsku
poirotka před 1 hodinou
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 4 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
pstruh s na houbách v troubě,
ryby s nádivkou recept,
pstruh na houbách,
plněný pstruh nádivkou - recept,
recept ryby pstruh se zampiony,
recept na pstruha,
pstruh plněný žampionovou nádivkou,
pstruh na maso na houbách,
pstruh a houbami,
plněný pstruh s hříbky,
pstruh snadivkou recept,
peceny patruh,
patruh obecny,
pstruh plněný žampiony v šunce,
pstruh s žampiony v šunce,
plneni pstruh,
recepty na pstruha v troubě s nadivkou,
pstruh plnění nádivkou,
patruh
Suroviny:
pstruh,
houby mražené,
olej,
cibule,
šunka,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
máslo
Komentáře (15)
Jani,bravoooo