Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 184 kJ / 5 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,13 g |
Tuky | 483,63 g |
Vláknina | 18,73 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 31,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO4N
Moje poznámka
Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO4N
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pudinku
Routeu před 12 minutami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 13 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 23 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 24 minutami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 24 minutami
Chutné vafle
Lara.S před 25 minutami
Jablkový perník
Lara.S před 25 minutami
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 2 hodinami
Mexický bramborový salát
wimra před 2 hodinami
Tématické fráze:
kvetova spicka,
květová špice,
hovězí květová špička recepty,
hovězí květová špička recept,
květová špička recept,
táfl špic,
vepřová květová špička,
hovězí květová špička,
květová špička recepty,
vepřová špička,
hovězí špička,
tafelspitz recept,
veprova květová špicka recept,
táflšpic,
hovězí pečeně na rozmarýnu,
pomalu pečené hovězí,
květová špice recept,
tafl spitz,
hovězí špička recept,
květová špic
Suroviny:
tabulová špička,
olej olivový,
česnek,
mrkev,
celer,
cibule šalotka,
rozmarýn,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř,
sůl
Komentáře (18)
Recept perfektní a hotový pokrm zcela jistě vynikající
Prosím, dala si na to naozaj pol litra olivového oleja?
Dělala jsem tohle pomalé pečení s hovězím poprvé (dřív jen kachnu a králíka), takže jsem si hezky vstala v půl osmé a pak čtyři hodiny trnula, jestli jsem nezkazila maso...
Eli, ohledně mého dotazu se sama sobě směju (tafel=tabule).Občas rychleji píšu než zapojím mozek
Eli,tak mě napadlo s tím pomalým pečením..co to orestovat a táhnout v PH a pak dodělat barvu v troubě
elizo, krásná úprava...
Jo, díky za připomenutí, nenapsala jsem původ receptu (Tafelspitz).