Tatarská omáčka domácí
Domácí tatarka z kvalitních surovin bez zbytečných konzervantů chutná daleko lépe než kupovaná. Hodí se ke smaženým jídlům, grilovanému masu i do burgeru. Hotová je za pár minut. Jakmile ji vyzkoušíte, už nebudete chtít jinou.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarská omáčka domácí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOpA
Moje poznámka
Tatarská omáčka domácí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOpA
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 2 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 1 hodinou
Kynutý makový závin
magdalenka před 1 hodinou
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 2 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 2 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 3 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 3 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 3 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 4 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 4 hodinami
Suroviny:
olej řepkový,
vejce,
hořčice,
ocet,
sůl,
pepř mletý,
okurky sterilované,
cibule,
kůra citronová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)
👍
varecha.pravda.sk/recepty/dvojzltkova-domaca-majoneza-a-tatarska-omacka-fotorecept/80409-recept.html