Postup přípravy
Krok 1: Křen nastrouháme, smícháme v kastrůlku s ostatními surovinami a svaříme do zhoustnutí. Trvá to jen chvilku.
Krok 2: Nalijeme do skleniček a uzavřeme. Nezavařujeme. Zhoustne to jako marmeláda, je to světle žluté barvy. Hodí se to výborně k pečenému masu.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Moje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 15 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 15 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 10 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 12 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 13 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 14 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 15 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 15 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit křen,
zavaření křenu,
jablečný mošt s křenem,
zavařený křen,
křenové želé,
zavaření jablečného moštu,
zavareny kren s jablky,
křen,
mošt s křenem,
křen recepty,
jak zavařit mošt,
křen zavaření,
zaváření křen,
zavaření moštu,
zavaření křene,
sterilace moštu,
zavařit křen,
jak zavařit křen s jablky,
recept na zavaření křenu,
jak zavařit křen recept
Suroviny:
křen strouhaný,
cukr želírovací,
ocet jablečný,
džus jablečný
Komentáře (20)