Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Thajské placičky z tresky

Placičky z lahodného a křehkého tresčího masa s vůní asijské kuchyně připravíte překvapivě snadno. Podávat je můžete se svěžím zeleninovým salátkem a oblíbeným dipem. Pestrý talíř upoutá vaše strávníky na první pohled.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Filé z tresky nakrájíme na menší kousky. Přidáme citronovou šťávu, rybí omáčku, bílky, chilli papričku a vše rozmixujeme. Krok 2: Vmícháme nasekanou pažitku a pokud je potřeba, přisolíme. Krok 3: Navlhčenýma rukama utvoříme malé placičky, které pozvolna smažíme na rozehřátém oleji dozlatova. Krok 4: Jako přílohu použijeme zeleninový salát či vařené brambory. Servírovat můžeme s dipem dle chuti.

TIP: Salát z divokých bylin

Zveřejněno 2. 10. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Thajské placičky z tresky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82WVr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Thajské placičky z tresky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82WVr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Placičky vypadají krásně, určitě budou i výborné. Třeba se sladkokyselou omáčkou :)

Suroviny:
filet z tresky, šťáva citronová, omáčka rybí, bílek, chilli paprika čerstvá, pažitka, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu