Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Chutnou a sytou kulajdu lze připravit i ze žampionů. Chuť je o něco jiná, přesto však zajímavá a lahodná. Chuť hub v polévce výborně doplní sekaný kopr a máslový základ. Pokud se chcete blýsknout, servírujte polévku se ztraceným vejcem.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EBM
Moje poznámka
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EBM
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 10 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 9 minutami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 15 minutami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 34 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 41 minutami
Koka sušenky
habis před 1 hodinou
Škubánky s mákem
Tereziena před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 3 hodinami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 3 hodinami
Suroviny:
žampióny,
brambory,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
máslo,
mouka hladká,
kmín celý,
cukr třtinový,
ocet,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
ocet
Komentáře (4)