Čočkové karbanátky II
I z obyčejné suroviny, jako je čočka, lze vykouzlit sytý a chutný karbanátek. Směs drží hezky pohromadě, dobře se tvaruje a voní po česneku, majoránce a restované cibuli. Hodí se k bramborám, salátu nebo i jen tak do housky.
Postup přípravy
Môžeme piecť aj v rúre - papier na pečenie potrieme olejom, ukladáme karbanátky, zvrchu tiež potrieme olejom a pečieme pri 200 °C asi 35 min.
Zveřejněno 3. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Čočkové karbanátky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6rW2
Moje poznámka
					
				
Čočkové karbanátky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6rW2
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							čočka, 
						
						
							cibule, 
						
						
							vejce, 
						
						
							česnek, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
Komentáře (1)