Krůtí játra po zbojnicku
Krůtí játra po zbojnicku v minutkové úpravě mají díky použité zelenině sladkokyselou chuť a voní tymiánem. Kromě skvělé chuti jistě oceníte rychlou a snadnou přípravu. Podávat je můžete s vařenými bramborami nebo čerstvým chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra po zbojnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNWK4
Moje poznámka
Krůtí játra po zbojnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNWK4
Nejnovější recepty
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 1 hodinou
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí játra po zbojnicku
Přidáno před 6 hodinami
Špagety s vepřovým mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Kmínová s mrkví, bramborem a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 1 hodinou
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 2 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 4 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 6 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 6 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 6 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 9 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Koblych před 9 hodinami
Suroviny:
játra krůtí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
česnek,
olej,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
kmín drcený,
voda
Komentáře (1)