Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí játra po zbojnicku

Krůtí játra po zbojnicku v minutkové úpravě mají díky použité zelenině sladkokyselou chuť a voní tymiánem. Kromě skvělé chuti jistě oceníte rychlou a snadnou přípravu. Podávat je můžete s vařenými bramborami nebo čerstvým chlebem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

BinaSa

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek oloupeme a umyjeme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Česnek nastrouháme. Rajče a papriku umyjeme. Rajče nakrájíme na kostičky, z papriky odstraníme semeník a nakrájíme ji na proužky. Krok 2: Játra očistíme a nakrájíme na nudličky. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm všechnu zeleninu. Krok 4: Přidáme játra a zatáhneme je ze všech stran. Krok 5: Osolíme, opepříme, přidáme rajčatový protlak, kmín a tymián. Vše krátce orestujeme, zalijeme vodou a povaříme asi 15 minut, než se zredukuje přebytečná šťáva. Krok 6: Podáváme s vařenými bramborami či chlebem.

TIP: Rychlé teplé večeře

Zveřejněno 13. 11. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Krůtí játra po zbojnicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNWK4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Krůtí játra po zbojnicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNWK4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra krůtí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, česnek, olej, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, tymián, kmín drcený, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu