Krůtí biskupy s okurkovo smetanovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,63 g |
Tuky | 26,69 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 19,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí biskupy s okurkovo smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM2A
Moje poznámka
Krůtí biskupy s okurkovo smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM2A
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 5 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky - klasické
Lukrejka před 15 minutami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 31 minutami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 2 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 3 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 5 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 5 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 6 hodinami
Tématické fráze:
kureci biskup,
corničonky,
kuřecí biskupy,
slepičí biskup,
biskup,
co je biskup,
krutibiskup,
corničonka,
biskup maso,
drůběží biskup,
biskup jídlo,
pečený krutí biskup,
co je drůbeží biskup,
biskup u drůbeže,
prdel- biskup,
biskup u kurete,
biskup z kurete,
biskup u kouhuta,
prdel biskup,
jidlo biskup
Suroviny:
biskup krůtí,
máslo,
bujón slepičí,
smetana zakysaná,
jogurt bílý,
okurky sterilované,
jíška,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
ukládám