Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 203 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,66 g |
Tuky | 28,75 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 50,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wqn4
Moje poznámka
Ryba pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wqn4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 18 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 1 hodinou
Mexický bramborový salát
wimra před 1 hodinou
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 2 hodinami
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 2 hodinami
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 5 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak okořenit rybu,
ryba pod perinkou,
jak okořenit ryby,
filé pod peřinou,
rybí filé pod peřinkou,
filé pod peřinkou,
ryba pod peřinou,
ryba s peřinkou,
recept ryba pod peřinou,
ryba se strouhankou,
ryby recepty,
losos pod peřinou,
ryba recepty,
ryba v peřince,
jak okořenit rybu recept,
ryba s strouhankou,
ryba pod peřinkou ze smetany a sýra,
recept na ryby,
recepty na ryby,
recepty ryby
Suroviny:
filet z tresky,
mouka hladká,
koření na ryby,
olej olivový,
máslo,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
kapie,
rajče,
pórek,
smetana,
sůl,
koření grilovací,
paprika sušená uzená
Komentáře (4)