Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,18 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 64,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pod hraškovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPXr
Moje poznámka
Krkovička pod hraškovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPXr
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
bešamel z hrašky,
jak marinovat maso,
plátky z krkovičky,
recepty na krkovíčku,
veprova krkovice pod perinkou,
kotleta pod sněhovou peřinou,
krkovička a bešamel,
krkovice pod perinkou,
recept z vepřové krkovičky,
vareni recepty peceme krkovicku,
vepřové kotlety v hořčici s porkem,
vepřové kotlety v hořčici s porkem
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
olej,
sůl,
masox,
hraška,
voda,
vejce,
hořčice
Komentáře (13)
Jo, Ivo, mimochodem...PLUS..
Jenny, co takhle použít Google?