Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,44 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Na obrázku je maso s bramborovými šiškami opečenými na cibulce.
Zveřejněno 22. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makedonské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx53
Moje poznámka
Makedonské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx53
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 21 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno 6. 9. 2025 21:50:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
Frana74 před 6 hodinami
Znojemský vepřový závitek
Sahula před 6 hodinami
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Sahula před 6 hodinami
Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Meruzalka před 7 hodinami
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 8 hodinami
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 8 hodinami
Kuřecí rarášky
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso po makedonsku,
hovězí maso po makedonsku,
vepřové po makedonsku,
hovezi po makedonsku,
makedonské nudličky,
makedonské recepty,
makedonsky tokáň,
makedonské hovězí maso,
kuře po makedonsku,
makedonska hovezi pecene,
makedonské hovězí,
makedonské hovězí nudličky,
veprovy plátek po makedonsku,
hovězí nudličky po makedonsku,
makedonské špagety,
makedonske veprove maso,
makedonský kuřecí plátek,
hovězí ořez-recepty,
makedonsky platek,
hovězí pečeně makedonská
Suroviny:
maso hovězí,
tuk,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
fazolky zelené,
solamyl,
víno červené,
cukr krystal
Komentáře (17)
p.s. zas to vypadá čerchmantsky dobře