Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,42 g |
| Tuky | 140,42 g |
| Vláknina | 31,54 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 33,79 g |
| Sůl | 91,16 g |
| Sacharidy | 268,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářův eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Qr
Moje poznámka
Farmářův eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Qr
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 45 minutami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 9 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 10 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 11 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 12 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 15 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 15 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 15 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 15 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 16 hodinami
Tématické fráze:
eintopf,
bramborový eintopf,
zeleninový eintopf,
vepřový eintopf,
polévka eintopf,
eintopf recept,
eintopf recepty,
prostřno,
aitopf,
německý eintopf,
ein topf,
recepty eintopf,
aintopf,
ajntopf,
prostrno.cz,
recept na eintopf,
eintop,
zeleninový eintop,
zeleninový eintopf recept,
prostřno recepty
Suroviny:
brambory,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
maso mleté,
cibule,
olej,
bujón zeleninový,
paprika sušená sladká,
solamyl,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná
Komentáře (13)