Jemně kořeněný hermelínek

HuhuCZE Kuchař: HuhuCZE

Doba přípravy: do 20 minut 1 porce Sýry 35 názorů

Suroviny

malý hermelín
zarovnanou lžičku nasekané petrželky
1/3 lžičky sušeného česneku
1/3 lžičky nasekaného tymiánu
1 rovná lžička sypké papriky
50 g cibule nasekané na jemno
špetička soli
pepř podle chuti
olivový olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme vše dohromady, aby šlo směsí sýr potírat a zůstávala na něm .(Dobře se bude pracovat s nějakou miskou, do které sýr se směsí vložíme).

  2. Připravíme si pánev, (pokud možno steakovou), do které dáme taktéž trochu oleje. Do grilu lít olej nebudeme. Zahřejeme na maximální stupeň sporáku, (varné desky) a dáme opékat sýr. (Při použití čerstvé cibule se nebojte, že sýr v místě s cibulí černá).

  3. Opékáme, dokud sýr nezměkne, ale nezačne vytékat. Rozhodně alespoň jednou otočíme!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jemně kořeněný hermelínek

  • sikulka7 sikulka7

    Jitkina: Ano, byla a nestydím se za to. Recept se mi líbí, určitě vyzkouším A PŘIPÁLIT NEMUSÍM, NE?Myslela jsem si, že hodnotíte recept a vy zatím plkáte o nepodstatných věcech. Na 3 stránky řešíte jen to, že autor receptu hermelínek připálil. Nečetla jsem jedinou zprávu, že skladba bylinek a koření je skvělá, nebo ne. Ach jo, dámy, nemáte nic lepšího na práci? Tak ještě jednou - autora chválím, recept se mi líbí a budu se snažit nepřipálit. Stačí ?!:-p

    Odpovědět

  • Jitkina Jitkina(neregistrovaná)

    sikulka7: Nebylas to nahodou Ty, ktera tu ocividnou spaleninu kategoricky branila a napsala, mj: " TAK JÁ BYCH TO JEDLA, MNĚ SE TO LÍBÍ! <3"

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    magdalenka: Magdalenko, myslím, že tady nejde v první řadě o spáleninu, ale o to, že bychom měli držet alespoň trochu určitou laťku, chceme-li se prezentovat na veřejnosti. La Furi Roja to vyjádřila naprosto trefně.

    Odpovědět

  • sikulka7 sikulka7

    magdalenka: Naprostý souhlas !!! Mnoho pokřiku pro nic.:-*

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    A zaslúži si jedna spálenina toľko pozornosti? :-O

    Odpovědět

  • zizala zizala

    La Furi Roja: :yes:

    Odpovědět

  • La Furi Roja La Furi Roja

    sikulka7: Protože když se chci jednou prezentovat na webu s recepty, tak tam přece nedám černej hermoš.

    Odpovědět

  • La Furi Roja La Furi Roja

    A jak to musí vonět, když se ta cibule pálí :-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    HuhuCZE: Nezdravé je na Vašem jídle hlavně to připálení, to snad vidí každý rozumný člověk, o žádnou směs koření nejde. Tenhle recept dobří kuchaři těžko ocení, s tím se budete muset smířit.

    sikulka7: Já bych autora tohoto receptu v dalších podobných pokusech moc nepovzbuzovala. Snad jen v případě, že mu přejete brzké zdravotní potíže. To fakt nechápu.

    Odpovědět

  • Lenunka Lenunka(moderátorka)

    HuhuCZE: podle Vašich slov předpokládám, že jste si mletou papriku připravil doma a česnek taky nasušil?
    pokud ne, nechápu Váš komentář o koupi koření v obchodě

    Odpovědět

  • sikulka7 sikulka7

    HuhuCZE: Nenechte se odradit a vařte si dál podle svého. Držím palce.:yes::-D

    Odpovědět

  • HuhuCZE HuhuCZE(autor receptu)

    sikulka7: pravděpodobně si raději zakoupí koření v obchodě ve, kterém je také mnoho nezdravých přísad. Je dobří kuchaři dokáží ocenit.

    Odpovědět

  • Lenunka Lenunka(moderátorka)

    jenže autor právě spálení DOPORUČUJE, to mi přijde divné:-)

    Odpovědět

  • sikulka7 sikulka7

    Ano, souhlasím. Konečně pozitivní příspěvek.:-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59

    hosta: I já bych to dala do pečícího papíru nebo do alobalu...skvělý výsledek..:-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: spalena cibule hermelínek příprava černej čočky domácí kořeněný sýr