Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané těstoviny s 3 druhy sýrů

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

Snadný

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 189 kJ /
2 913 kcal
Bílkoviny92,24 g
Tuky107,50 g
Vláknina21,64 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,00 g
Sacharidy385,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dáme uvařit balík těstovin do osolené vody a se lžičkou oleje, vaříme 5 minut aby byly tvrdší a ne uvařené úplně. Krok 2: Do hlubší pánve 5 lžic olivového oleje, přidáme cibuli, česnek, rozdrcená rajčata, sůl, pepř a vaříme 10 minut. Krok 3: Mezitím si do mísy nalijeme sklenici mléka, rozmícháme se sýrem Ricota, přidáme Parmezán a 1 kus Mozarelly nakrájeného na čtverečky a vše promícháme. Krok 4: Scedíme těstoviny a z pánve odebreme polovinu rajčat naběračkou do syrové směsi
v mise, prostě polovinu rajčat, dále ještě přidáme bazalkove listy a přidáme těstoviny a řádně promícháme. Krok 5: Připravíme zapékací misku a vše tam nalijeme a zbytek rajčatové omáčky nalijeme na těstoviny a 1 Mozarelu nakrájíme na plátky a obložíme nahoře. Krok 6: A dáme péct na 180°C půl hodiny, ale předem zakryjeme alobalem a 10 minut před koncem sundáme.

Zveřejněno 21. 1. 2011

Poznámka autorky Corall+Emmy 30…

Je to recept z poradu o vareni Ahroni, je to nejlepsi sefkuchar v Izraeli a jeho jidla jsou uzasna

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BnGJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BnGJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Je to super sýry miluju.♥:yes:

Ta kombinace se mi líbí :-p:yes:

Tak to môže byť dobré:-*:yes:Nikdy som takto cestoviny nerobila,buď som robila rajčinovú alebo syrovú omáčku.Vyskúšam;-)

Tématické fráze:
zapékané těstoviny, ricota, ricota recepty, sýr ricota, sýr na těstoviny, těstoviny sýr, syr na zapekani, zapecene testoviny se ctyrmi druhy syra, ricota syr, ricota recept, těstoviny recepty, zapečené těstoviny se 4 druhy sýrů, druhy sýru, zapečené těstoviny se čtyřmi druhy sýru, zapečené těstoviny 4 druhy sýra, zapecene těstoviny se 4 druhy sýra, syr a testoviny, zapečené tagliatele, těstoviny čtyři druhy sýra, zapecene testoviny ctyri druhy syru

Suroviny:
těstoviny, olej olivový, cibule, česnek, rajče drcené, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, sýr parmazán strouhaný, sýr ricotta, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu