Suroviny
Porce: cca 20 - 25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 835 kJ / 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 152,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový perník s kousky čokolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZ0k
Moje poznámka
Smetanový perník s kousky čokolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZ0k
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
čokoláda na perník,
předpis na perník,
sníh na perník,
sníh z bílků na perníky,
perník s čokoládou,
pernik snih,
perník z čokolády,
moučník s kousky čokolády,
perník na plech s krémem,
bílek na perník recept,
perník s kouskem čokolady,
bílek na perník,
mandlový perník,
rezy s kousky cokolady,
recept na čokoládový perník,
smetanový moučník,
pečeni se smetanou,
cakolada na perník,
perník recept s kousky čokoládou,
pernik se sněhem
Suroviny:
čokoláda hořká,
mouka polohrubá,
vejce,
smetana 12%,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do perníku,
badyán,
citron,
ořech muškátový,
anýz,
máslo,
kakao
Komentáře (8)