Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 975 kJ / 2 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,88 g |
| Tuky | 114,37 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 5,91 g |
| Sůl | 14,60 g |
| Sacharidy | 176,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 11. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE7W
Moje poznámka
Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE7W
Nejnovější recepty
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 24 minutami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 16 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno 13. 12. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 6 minutami
Vosí hnízda
Luentynka před 44 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 46 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 2 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 11 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 11 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 11 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 12 hodinami
Tématické fráze:
ječné kroupy recept,
kroupy recepty,
ječné kroupy střední recept na vaření,
ječné kroupy recepty,
kingel,
kroupy,
kroupy recept,
recepty z krup,
nejlepší recepty z krup,
kroupy zelí,
jak uvařit ječné kroupy,
jecne kroupy,
recepty z ječných krup,
pokrmy z krup,
zelí kroupy,
recept ječné kroupy,
střední kroupy,
kroupy střední,
kroupy a zelí,
ječné kroupy střední
Suroviny:
plecko vepřové,
slanina anglická vcelku,
zelí kysané,
kroupy ječné,
okurky sterilované,
cibule,
cukr,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Ještě jednou děkuji.