Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavá mrkvová polévka s brokolicí

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 340 kJ /
1 037 kcal
Bílkoviny17,20 g
Tuky93,15 g
Vláknina16,05 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistíme mrkvu, pokrájame na kolieska, dáme na olej, kde sme nechali zavoňať karí korenie. Krok 2: Chvíľku premiešavame, potom zalejeme vodou alebo vývarom, necháme uvariť. Krok 3: Tyčovým mixérom rozmixujeme, osolíme, pridáme cesnakový prášok a ružičky brokolice. Krok 4: Keď brokolica zmäkne, vlejeme šľahačku a vypneme.

Zveřejněno 16. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AQrj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AQrj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moc dobrá polévka, děkuji za inspiraci 😊

dexulka: ja ďakujem za kladnú odozvu.

výborná polévka

dělala jsem už několikrát a opravdu vynikající polévka, fakt super

teny1: som naozak rada...

Marketa::-K

tak dneska jsem ji udělala...Mňamka...Jen jsem tam ještě přidala brambůrky a musím říct,že je fakt dobrá...jen jsem zvědavá na reakce kluků doma...

:-p mňam, zbyl mi kousek brokolice, tak vyzkouším:-K

Jé to je pěkný recept, škoda, že zde nebyl včera ráno. Vařili jsme brokolicovou polévku a určitě bychom vyzkoušeli tuto. Tak příště.:yes:

Ďakujem...

Nádherný recept s brokolicí, mňam:yes:

Magdalenko, zrovna teď takovou hodně,hodně podobnou vařím na zítra, jen s více zeleninou a bez kari koření;-) Máš 4.bodík:yes:

Neviem, hľadala som, vyhľadávač mi nevyhodil...
Sušený cesnak používam výnimočne, v tomto prípade som nechcela, aby ho bolo intenzívne cítiť, chcela som nechať vyniknúť karí korenie.

A tohle tu není? :-O Jo už je :-D:-p:-p:yes::yes: Akorát dávám přednost čerstvému česneku, ale na druhou stranu - když není tak proč ne ;-)

Tématické fráze:
polévka s brokolicí, recepty z brokolice, mrkvova polévka s brokolicová polévka, brokolicová polévka recept, polévka z brokolic jidla z brokolice, brokolici polevka, mrkvová polévka babicovy dobroty, brokolice recepty, mrkova brokolicová polévka, brokolicová polévka, brokolicová polévka s kari, brokolice polevka, recept polevka brokolice, zeleninova polévka s brokolici, brokolicová mrkvová polévka, babicovy dobroty recepty polevky, recepty z brokolice polévka, brokolicovo mrkvová polévka recept, mrkvová polévka s brokolocí, polévka z brokolice

Suroviny:
mrkev, olej, brokolice, koření kari, česnek sušený, sůl, vývar, šlehačka

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu