Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 413 kJ / 2 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,37 g |
Tuky | 174,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
Postup přípravy
Bylinkové máslo z čerstvých natí a třeného česneku
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Moje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 45 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
použití šafránu,
šafrán recept,
šafrán,
šafrán koření recepty,
jak použít šafrán,
recepty šafrán,
recept šafrán,
šafran použití,
francouzske kuratko,
maso na šafránu,
šafrán koření použití,
šafrán a recepty,
kukuřičné kuřátko,
šafrán koření recept,
koření šafrán použití,
na šafránu,
recepty ze šafránu,
kde se používá šafrán,
francouzské kukuřičné kuře
Suroviny:
kuře,
máslo bylinkové,
šafrán,
list banánový
Komentáře (31)
(švagrové jsem to neřekla, asi by si myslela, že si já myslím, že toudělala schválně - což si jsem jistá, že určitě ne )
Předtím jsem měla jen ty blizny jako ty a právě jsem někde četla, že se mají rozpustit - louhovat, tak jsem to tak dělala, ale jak říkám - do rizota nebo do polévky, na mase s ním zkušenost nemám.
Každopádně i já děkuji za inspiraci
přeji krásný den a všem děkuji za komentáře
Ale pravda je, že se šafránem příliš zkušeností nemám, používám ho do rizota nebo do polévek, ale rozpouštěla jsem ho vždy...
Kuře, máslo, čerstvé bylinky a žampiony-balada na talíři.+1