Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 722 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 30,84 g |
Vláknina | 4,56 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs v křenovo-hořčicové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEyv
Moje poznámka
Platýs v křenovo-hořčicové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEyv
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 20 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
platyz,
hořčicová krusta,
platýz recepty,
pangasius ryba foto,
citronová krusta na rybě,
recepty na platýze,
platýz ryba,
ryba platýz,
recepty z platýse,
králík v hořčičné krustě,
platýz filety recepty,
treska v hořčičné krustě,
platýs filety recepty kosti,
recepty salicorne,
řasy salicorne,
recepty ryby platýz,
ryba v hořčičné krusťe,
kapr v horticnem obalu,
platýz filety recept,
recepty filety z platyze
Suroviny:
hořčice dijonská,
hořčice plnotučná,
křen strouhaný,
smetana ke šlehání,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (7)
Dělala jsem a dokonce i jedla platýze poprvé v životě a jsem strašně překvapená, jak je to vynikající ryba...
Špagi, citrónový olej neznám, ale je to, stejně jako citrónový pepř výborný nápad...