Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 616 kJ / 386 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,40 g | 
| Tuky | 1,12 g | 
| Vláknina | 27,05 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 45 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 76,05 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Srdce uvaříme v osolené vodě s bobkovým listem, zvlášť uvaříme předem namočené fazole. Na sádle zpěníme krájenou cibuli, zasypeme paprikou, lehce osmahneme a zalijeme vývarem.
	Krok 2: Vložíme kostky brambor, povaříme, pak přidáme srdce, krájené na kostky, fazole, okořeníme a dosolíme a ještě chvilku povaříme.
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYAE
Moje poznámka
					
				
Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYAE
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							co uvařit z hověziho srdička, 
						
						
							hovězí vnitřnosti, 
						
						
							hovězí srdce, 
						
						
							hoveziho srdicka, 
						
						
							hovězí srdce recepty, 
						
						
							recept na srdicko, 
						
						
							jak uvařit hovězí srdce, 
						
						
							recept-hovězí v, 
						
						
							hovětí srdíčko recepty, 
						
						
							hovězí srdéčko, 
						
						
							recepty na hovezi srdce, 
						
						
							co uvařit z hovězího srdce, 
						
						
							recepty z hovězího srdce, 
						
						
							dobroty z hovězího srdce, 
						
						
							hovězí srdce recept, 
						
						
							hovězí a vepřové srdíčka, 
						
						
							recept z hovezich srdicek, 
						
						
							recepty hovězí srdíčko video recept, 
						
						
							hovezí srddičko, 
						
						
							hovězí srdce hrášek
						
					
						Suroviny:
						
							srdce hovězí, 
						
						
							brambory, 
						
						
							fazole, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							kmín mletý, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sádlo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Hovězí srdce v jakékoliv úpravě doporučuji vyzkoušet. Po odkrájení tučného okraje zbyde kus krásného, pevného, libového masa
že by mu jídlo nechutnalo, je okamžitě osočován, že to nejedl.
Kdo napíše, že je to dobrota, tak to je v pořádku. Je pravda,
že sto lidí-sto chutí. Už také dokáži odhadnout, co by pravděpodobně chutnalo mně i mojí rodině. Takže trochu porozumění.
Robievam guláš z hovädzieho mäsa s fazuľou, ale zo srdca ma nenapadlo...páči sa mi preto tvoj receptík.
Recept mám nachystaný k vložení už od konce ledna....
martina 72: taky se mi zdá,že tam vidím něco navíc