Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 510 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,90 g |
Tuky | 34,13 g |
Vláknina | 2,63 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Moje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 3 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 4 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 1 hodinou
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 1 hodinou
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 1 hodinou
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 1 hodinou
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 2 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 3 hodinami
Makronky
zelenapampeliska před 4 hodinami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 5 hodinami
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 5 hodinami
Tématické fráze:
selečí kotleta,
selečí kotleta recepty,
naložení selete,
kančí sele,
selečí kotlety,
selečí kotletky,
selečí kotleta recept,
jak upravit sele,
steak ze selete,
vepřové na bylinkách,
selečí kotletka,
kančí sele recept,
pecene sele kotleta,
guláš z mladého selete,
guláš z mladého selete,
jak naložit kotletu na steak,
recept selečí kotleta,
veprova kotleta ze selete recept,
kančí sele recepty,
sele
Suroviny:
kotleta vepřová,
koření italské,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (10)
foto..jako vždy..nebudu to psát porád dokola