Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 854 kJ / 4 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,35 g |
Tuky | 172,72 g |
Vláknina | 43,78 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 721,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtyřrohý multikoláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvn6
Moje poznámka
Čtyřrohý multikoláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvn6
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 22 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Mrkvovo-čočková polévka
Přidáno 21. 10. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 11 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 11 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 12 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 12 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 12 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 16 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pruhovaný koláč,
kynutý kecaný koláč domácí pekárna,
hnetac na 20 kg,
kecaný koláč,
zbytek makove naplne co s ni,
kecaný koláč s tvarohem a ovocem,
mřížka do pekáče na koláč,
jak rozválet těsto na pekáči,
recept na kecanou buchtu,
recepty z 20 dkg droždí,
kynuté kecané koláče z domácí pekarny,
povidla svestkova nápln,
hnětač na těsto,
domácí pekárna recepty
Suroviny:
droždí,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
žloutek,
mléko,
cukr moučkový,
sůl,
sádlo,
rum,
tvaroh,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
rozinky,
povidla švestková,
rum,
skořice,
mák,
mléko,
cukr,
máslo
Komentáře (12)