Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 854 kJ / 4 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,35 g |
Tuky | 172,72 g |
Vláknina | 43,78 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 721,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtyřrohý multikoláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvn6
Moje poznámka
Čtyřrohý multikoláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvn6
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 29 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 59 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Tématické fráze:
pruhovaný koláč,
kynutý kecaný koláč domácí pekárna,
hnetac na 20 kg,
kecaný koláč,
zbytek makove naplne co s ni,
kecaný koláč s tvarohem a ovocem,
mřížka do pekáče na koláč,
jak rozválet těsto na pekáči,
recept na kecanou buchtu,
recepty z 20 dkg droždí,
kynuté kecané koláče z domácí pekarny,
povidla svestkova nápln,
hnětač na těsto,
domácí pekárna recepty
Suroviny:
droždí,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
žloutek,
mléko,
cukr moučkový,
sůl,
sádlo,
rum,
tvaroh,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
rozinky,
povidla švestková,
rum,
skořice,
mák,
mléko,
cukr,
máslo
Komentáře (12)