Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 854 kJ / 4 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,35 g |
Tuky | 172,72 g |
Vláknina | 43,78 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 721,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtyřrohý multikoláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvn6
Moje poznámka
Čtyřrohý multikoláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvn6
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 21 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Tématické fráze:
pruhovaný koláč,
kynutý kecaný koláč domácí pekárna,
hnetac na 20 kg,
kecaný koláč,
zbytek makove naplne co s ni,
kecaný koláč s tvarohem a ovocem,
mřížka do pekáče na koláč,
jak rozválet těsto na pekáči,
recept na kecanou buchtu,
recepty z 20 dkg droždí,
kynuté kecané koláče z domácí pekarny,
povidla svestkova nápln,
hnětač na těsto,
domácí pekárna recepty
Suroviny:
droždí,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
žloutek,
mléko,
cukr moučkový,
sůl,
sádlo,
rum,
tvaroh,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
rozinky,
povidla švestková,
rum,
skořice,
mák,
mléko,
cukr,
máslo
Komentáře (12)