

Špekáčky a žampiony ve vinném těstíčku
Doba přípravy: 15 min 1 - 2 porce Ostatní 3 názory
Suroviny
- 2 špekáčky
- 2 větší žampiony
- sůl
- pepř
- olej
- 1 dl vína (na barvě nezáleží)
- 3 vejce
- 2 lžíce hladké mouky
- mladá cibulka
- feferonka (kozí roh)
- česnek
Postup přípravy receptu
Špekáčky a žampiony nakrájej na kousky a restuj na rozehřáté pánvi(malé množství oleje).
Mezitím z vína,vajec a mouky udělej těstíčko.
Pokud jsou špekáčky již do zlatova, tak na žampiony se špekáčky nalej vinné těstíčko.
Opékej z obou stran až se těstíčko propeče.
Podávej s chlebem, nakrájenou mladou cibulkou a feferonkami.
Poznámka
K pití samozřejmě dobře orosené pivko.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Špekáčky a žampiony ve vinném těstíčku
-
Já taky rád špekáček přepálenej nad ohníčkem.Ale v zimě a dešti se fakt blbě ohníček rozdělává
No co, včera lilo a co s dvěma špekáčky!Když voni se na mě tak smutně zíraly.No a v bříše je jim líp.
Tonda - vymetač lednice u Papriky -
Mno, ty feferonky v tom, to bych mohla
-
určitě dobré, ale špekáček na ohníčku a šmrdlutnej kouřem je něco jiného