Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,68 g |
Tuky | 8,91 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placičky z krůtího masa a zeleniny /co zůstalo od víkendu/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zw7v
Moje poznámka
Placičky z krůtího masa a zeleniny /co zůstalo od víkendu/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zw7v
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 59 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z krutiho masa,
co uvarit z krutihi,
co se zbytky krůtího masa,
co uvařit bez masa,
zbytky krůtího masa,
placičky ze zbytku masa,
co z krutího masa,
recepty z krůtího masa,
placičky z vařeného masa,
co s krutího masa,
placky z krůtího masa,
zbytky z krůtího masa,
zbytky pecene kruty,
kruti na zelenini,
co se zbytky pecene kruty,
vařené krůtí maso,
krůtí se sosem,
krůtí maso na zelenině,
recepty krutí maso,
zeleninove placičky recept
Suroviny:
maso krůtí,
brokolice,
hlíva ústřičná,
zelenina kořenová,
vývar,
vejce,
mouka hrubá,
sůl,
pepř,
petrželka,
strouhanka
Komentáře (10)