Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 309 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,16 g |
Tuky | 95,62 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 492,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Moje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Letní dort s tvarohem
Přidáno 20. 7. 2025 10:28:25
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka II.
Kajkajak před 15 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
83spacir před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 1 hodinou
Francouzské řízečky
parisn8 před 1 hodinou
Třešňový sirup
Libotovska před 3 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 4 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 12 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
koláče recepty,
levne kolace,
prdop,
buchta jako koláče,
buchty recept,
kynuté buchty a koláče,
domácí buchty s tvarohem,
levne recepty na buchty,
levne kolace recepty,
koláče a buchty s tvarohem,
recepty koláče,
buchty,
recep na kolace,
levne buchty,
koláče z domácí pekárny,
recep na buchty,
buchty,kolace,
kolace plnene tvarohem,
domácí koláče,
plněné koláče
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
cukr,
tuk hera,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
kvasnice,
sůl,
sádlo,
máslo,
olej,
povidla švestková,
mák,
vejce
Komentáře (34)
Irrena: Je to na receptu zcela nejasné, ale když děláme buchty, dáváme celá vejce , ale když koláče ze stejného těsta , tak jen žloutky a bílky použijeme navrch, aby byli lesklé. Dcerka začala dávat i do buchet jen žloutek a i buchty maže navrch bílkem. Asi to uvedu dodatečně do receptu do poznámky.
Vašku, ja svoju DP tiež milujem, ale stále uprednostňujem čerstvé droždie. Ďakujem za recept aj za promptnú odpoveď a želám pekný deň!
Ďakujem!