Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 759 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
Tuky | 41,69 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,77 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky z krkovičky v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEJW
Moje poznámka
Rolky z krkovičky v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEJW
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Chilli cukety
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
Levandule35 před 37 minutami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 1 hodinou
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 2 hodinami
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 4 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 5 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 5 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 5 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 5 hodinami
Tématické fráze:
krkovička v pomalém hrnci,
pomalé pečení krkovičky,
krkovička recepty,
recepty z krkovičky,
pomalý hrnec recepty,
krkovice v pomalem hrnci,
pomalý hrnec krkovička,
selský hrnec pro pomalé vaření,
recepty pro vasika,
krkovicka v hrnci,
vepřové rolky pomalý hrnec,
vepřové rolky v pomalém hrnci,
krkovička pomalé pečení,
selský hrnec,
recept z krkovičky,
rolky z krkovice,
co z krkovičky,
recept krkovička,
recepty krkovička,
krkovicka
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
salám,
cibule,
hořčice,
koření,
směs zeleninová mražená,
hlíva ústřičná,
sůl,
pepř
Komentáře (8)