Selský hrnec

Pomalý hrnec Doba přípravy: 4 hod na high(II. stupeň) 12 názorů

Pomalý hrnec Doba přípravy: 4 hod na high(II. stupeň) 12 názorů

Suroviny 6 porcí

2 cibule
4 stroužky česneku
4 mrkve
10 brambor
asi 10 dkg celeru
vepřové žebro
hovězí maso
hovězí kost
sůl
bobkový list
nové koření
pepř
rozmarýn
zázvor

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, celer a brambory nakrájíme na kostky, česnek na plátky, mrkev na kolečka. Maso předem osmahneme na pánvi.

  2. Do nádoby PH dáme na dno směs zeleniny, osolíme, navrch přidáme maso a směs koření v nerezovém sítku. Zalijeme vodou do výše zeleniny. Pomalíme 4 hodiny na high.

  3. Uvařené maso obereme z kostí a smícháme se zeleninou. Můžeme podávat jako hlavní jídlo s chlebem. Pokud přidáme více vody, máme výbornou polévku.

Poznámka od kuchařky

Toto byla moje "pomalá" premiéra :-)

Komentáře k receptu Selský hrnec

Tématické fráze: keramický hrnec recepty selské hrnce vaření v selském hrnci selský hrnec-recepty selské keramické hrnce recepty keramický hrnec vaření v keramickém hrnci selský bigos recepty pro keramický hrnec recepty z keramického hrnce recepty v keramickem hrnci keramické hrnce diskuze keramické hrnce recepty pomalý hrnec recepty selsky hrniec selske recepty recepty ze selského hrnce keramické hrnce recepty pro keramické hrnce keramické hrnce-recepty