

Selský hrnec
Doba přípravy: 4 hod na high(II. stupeň) 6 porcí Pomalý hrnec 12 názorů
Suroviny
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 4 mrkve
- 10 brambor
- asi 10 dkg celeru
- vepřové žebro
- hovězí maso
- hovězí kost
- sůl
- bobkový list
- nové koření
- pepř
- rozmarýn
- zázvor
Postup přípravy receptu
Cibuli, celer a brambory nakrájíme na kostky, česnek na plátky, mrkev na kolečka. Maso předem osmahneme na pánvi.
Do nádoby PH dáme na dno směs zeleniny, osolíme, navrch přidáme maso a směs koření v nerezovém sítku. Zalijeme vodou do výše zeleniny. Pomalíme 4 hodiny na high.
Uvařené maso obereme z kostí a smícháme se zeleninou. Můžeme podávat jako hlavní jídlo s chlebem. Pokud přidáme více vody, máme výbornou polévku.
Poznámka
Toto byla moje "pomalá" premiéra :-)
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Selský hrnec
-
U tohoto receptu nějak nechápu, proč je v názvu ten selský hrnec, když jídlo je vařeno v pomalém hrnci???
-
Tak to vůbec nevypadá zle, u nás bude tento recept v oblibě
, krásné fotky a 7. bodík ten už jde
-
Maris
Je super
Zatím jsem moc spokojená
-
Gábi " pomalá premiéra" se Ti povedla a věřím, že budeš z PH tak nadšená jako já
+
-
Holky díky
Ještě dopisuji, že jsem maso předem osmahla, aby se zatáhlo a vývar měl sílu. Inspirovala jsem se u špagetky
http://www.toprecepty.cz/recept/8192-polevka-z-pec...
-
Vypadá to krásně-ukládám
-
Gabinka, krááásne...+
-
Tu pomalou premiéru jsi zvládla na jedničku
+
-
Tady si určitě vybereš
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa... Pavlína (neregistrovaný/á)
-
-
Kdo má prosím nějaký dobrý recept na pangasia? Nemám s tím skušenost díky
-
zaujímavé,zajtra vyskúšam