Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,86 g |
Tuky | 19,90 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 23,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nařežeme řízky, osolíme a opepříme je. Vejce rozšleháme s pivem, asi 3 lžícemi mouky a sýrem v těstíčko, které trochu osolíme.
Krok 2: Řízečky obalíme v mouce, sklepneme ji a maso vložíme do těstíčka. Dobře obalíme a vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR9L
Moje poznámka
Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR9L
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy recept,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
příprava býčích žláz,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
řízky z býčích žláz,
recept býčí žlázy,
těstíčko na obalení,
bičí žlázy- jejich příprava,
biči žlazi,
býčí žlázi,
recepty.cz bičí žlázi,
jak uvarit byci zlazy,
těstíčko,
býčí žlázy příprava,
řízky v sýrovém těstíčku,
těstičko na obalení řízků,
bíčí žlázy recepty
Suroviny:
býčí žláza,
sůl,
pepř,
vejce,
pivo světlé,
mouka polohrubá,
sýr nastrouhaný,
mouka,
tuk na smažení
Komentáře (10)
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje