Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 236 kJ / 3 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,72 g |
Tuky | 44,24 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 534 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 644,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Heru rozpustíme, přidáme vejce, teplou vodu, cukr, kakao a vše rozšleháme. Odlijeme 1 hrnek směsi. Do zbytku přidáme mouku a prášek do pečiva.
Krok 2: Těsto upečeme na vymazané a vysypané formě (např. kulatou dortovou). Po upečení polijeme obsahem z hrníčku.
Zveřejněno 22. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šalamounovy řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJlE
Moje poznámka
Šalamounovy řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJlE
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
salamounova buchta,
šalamounův řez,
šalamonovy řezy,
šalamounova buchta recept,
rez salamoun,
řezy,
šalamoun recept,
šalomounovy řezy,
salamonove rezy,
šalaamounovi řezy,
recept na šalamouna,
salamonovi rezy,
šalamouovy řezy,
šalamunovy řezy,
šalamonouvi řezy,
salamouvy řezy,
rezy recepty,
recept na řezy,
šalamounřez,
recept řezy
Suroviny:
tuk hera,
vejce,
voda,
cukr,
kakao,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (5)