Piškotová bábovička

Alechandro Kuchař: Alechandro

Doba přípravy: cca. 1 hodina Moučníky , Bábovky 2 názory

Suroviny

200 g cukru
4 vejce
1 dcl vlahé vody
1 dcl oleje
200 g hladké mouky
1 prášek do pečiva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vyšleháme cukr s celými vejci, přidáme vše ostatní.

  2. Těsto vlijeme do formy na bábovku a pečeme zhruba 3/4 hodiny na 170°C.

Poznámka

Toto těsto lze použít na velikonočního beránka, nebo vylít na plech a po upečení polít např. rosolem z ovocné šťávy, poklást ovocem... je to velmi dobré piškotové těsto, krásně vláčné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Piškotová bábovička

Tématické fráze: vláčné piškotové těsto těsto na bábovičky babovičky piškotová bábovka bez prášku do pečiva piškotové těsto doba pečení piškotové těsto vláčné dobré piškotové těsto recept na mini bábovičky doba pečení piškotového těsta piskotove testo do babovicek mini bábovičky recept jak dlouho péct piškotovou bábovku orechova napln do babovicek mini bábovičky z piškotového těsta doba pečení piškotu dobré piškotové těsto s ovocem piškotové bábovičky s ovocem bábovka z piškotového těsta jak dlouho péct piškotovou bábovku babovička

Zapomněl/a jsem heslo