Nadívané žampiony
Velké žampiony plněné špenátovou směsí jsou skvělým tipem na lehký oběd, večeři nebo elegantní předkrm. Šťavnaté houby, jemný špenát a sýr tvoří lahodnou kombinaci, kterou si oblíbí i ti, kdo běžně zeleninu příliš nevyhledávají.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Moje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Nejnovější recepty
Zavařený základ na lečo
Přidáno před 1 hodinou
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampiony,
nadivane zampiony recept,
žampiony nadívané,
recept na nadívané žampiony,
nadivany zampiony,
nadivany zampiony,
recepty nadivane zampiony,
nadivané žampiony recepty,
nadívaný žampion,
recepty se žampiony,
staré žampiony,
recept nadívané žampiony,
žampiony recepty,
nadívané žampiony,
nadivne žampiony,
recepty žampiony nadívané,
nadívané zapečené žampiony,
žampion nadívaný,
nadívané žapiony,
nadivana zampiony
Suroviny:
žampióny,
špenát mražený,
cibule,
česnek,
sýr feta,
sůl,
koření provensálské,
olej
Komentáře (12)