Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,98 g |
| Tuky | 38,54 g |
| Vláknina | 6,02 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 692 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 30,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Moje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 1 hodinou
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 4 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 12 minutami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 16 minutami
Linecké cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Květákový mozeček
radekfiala před 1 hodinou
Staročeská pučálka
Iricek před 2 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 3 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 3 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
giros jeho příprava,
jak nalozit maso,
naložené kuřecí maso roštáci,
jak naložit maso na kotlík,
jak naložit jelení maso,
jak dlouho vydrží naložené kuřecí maso,
naložené kančí,
kanci nalozene,
nalozene kureci maso,
naložené,
jak dlouho může být naložené maso?,
jak dlouho naložit maso,
na jak dlouho naložit maso,
naložit maso,
lák na kančí maso,
naložené kuřecí kousky,
jak dlouho může být naložené kuřecí maso,
naložené vepřové maso,
jak naložit maso do laku,
jak naložit telecí maso
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
rajče,
kečup sladký,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Mám příhodu - jeden z těch hostů pravil - jé ta rýže vypadá skvěle, co to je za druh? Jeho kolega - neblbni to je přece pohanka, ten první - blbost, to bych nejed a tohle mi chutná