Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 227 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,43 g |
Tuky | 32,95 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 974 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 94,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Moje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
limosek před 30 minutami
Výpečky z vepřového kolene
Pedros před 36 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Fiki1 před 42 minutami
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 1 hodinou
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 11 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 11 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 12 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 14 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 14 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 15 hodinami
Tématické fráze:
tilapie,
tilapie recept,
obalovaná tilápie,
tilapie po mlynářsku,
tilapie recepty,
tilapie kosti,
smažená tilápie,
tylapie,
tilapie na kmíně,
recept tilápie,
smažené tilápie,
talapie v testicku,
tilápie ryba,
má tilápie kosti?,
ma tilapie kosti,
tylápie v těstíčku,
pečená tilápie po mlynářsku,
tilápie obalovana,
obalované tilapie,
recept na tilapii
Suroviny:
tilapie,
vejce,
olej olivový,
česnek,
mouka hladká,
mouka hrubá,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jani, já dělám těstíčko v podstatě stejně, ale dávám pivo, které ho krásně nakypří. Jinak s pivem vařím nerada, ale tady není vůbec cítit.
Až tento recept mi přišel vhodný k tomu, abych se o něj podělila. Tilapie má sice kosti, ale docela na předvídatelných místech kolem páteře, takže to není jako obírání norské tresky, kdy se člověk pořádně nenají, protože víc plive a snaží se to dělat způsobně a inteligentně...
Jani, bublinky to těstíčko jen udělají nadýchanější, ale na tvém místě (když to nepiješ) bych pro pět lžic taky šampus nebouchala... Myslím, že je možné použít i neperlivé vínko, bílé nebo růžové.
A taky je možné do těstíčka balit jinou rybku, podle vlastní chutě - mám na mysli pangase, kapříka nebo candáta.
Eli, šumivé víno, jo? To je pech!! Mám ráda suché bílé i čevené víno. Šampus ne, co s tím? Jinak hodně, hodně zajímavý recept, jenže tilapie došla
http://www.chovryb.cz/cz/Stranky/Tilapie-nilska.as...