Postup přípravy
Krok 1: Do kotlet ostrým nožem nařízneme kapsu.
Krok 2: Mírně naklepeme přes sáček, osolíme, opepříme a naplníme ovčím sýrem,(použila jsem korbáče) s kostičkami slaniny a cibulovou natí, nebo pažitkou, sepneme a prudce restujeme na cibuli nakrájené na kolečka, restované dorůžova.
Krok 3: Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Zveřejněno 27. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pastýřské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZXD
Moje poznámka
Pastýřské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZXD
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 50 minutami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 16 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 13 hodinami
Tématické fráze:
kotlety,
kotlety recepty,
pastýřský řízek,
kotleta recepty,
pastýřský závitek,
kotleta,
pastýřský vepřový řízek,
korbáčiky recept,
staročeské trdlo,
staroceske trdlo recept,
recept na korbačíky,
kotleta recept,
recept na staročeské trdlo,
ovčí sýr recepty,
ovčí kotleta,
recepty ovčí sýr,
hrníčková kuchařka online,
kotlety recept,
korbáčiky,
kotlety na houbách
Suroviny:
kotleta,
sýr ovčí,
cibulka zelená,
pažitka,
slanina,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Ciao.: