Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 692 kJ / 3 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 683,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybíz s cukrem a kořením vaříme asi 10 minut, ke konci přidáme rum a nalijeme do suchých sklenic, které ihned obrátíme.
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Moje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybíz jako brusinky,
jak zavařit rybíz,
rybíz zavařený jako brusinky,
rybíz ala brusinky recept,
jak zpracovat rybíz,
rybíz jako brusinky recept,
jak zavařit brusinky,
jak zpracovat cerveny rybiz,
rybíz recepty,
rybíz,
zavaření rybízu,
brusinky z rybizu,
jak zavařit rybíz jako brusinky,
zavařit rybíz jako brusinky,
jak zpracovat brusinky,
recepty z rybízu,
recept na brusinky z rybízu,
rybízový kompot alá brusinky,
rybízový kompot,
rybíz ala brusinky
Suroviny:
rybíz červený,
cukr,
rum,
vanilka,
koření hřebíček,
skořice celá,
kůra citronová,
jalovec,
koření nové koření,
badyán
Komentáře (14)
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít