Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| Tuky | 36,66 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 833 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 21,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Moje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Nejnovější recepty
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P.
Glapet před 6 minutami
Kynuté lívanečky
sedlaci před 12 minutami
Palačinky ze zakysané smetany
janka77 před 46 minutami
Květák z horkovzdušné fritézy
Denade před 1 hodinou
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Maiya27 před 1 hodinou
Špagety s mletým vepřovým masem
jubull před 1 hodinou
Placičky z pekingského zelí
Wanilor před 1 hodinou
Hrníčkový perník
brtna před 2 hodinami
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybi rolada,
rybí rolády,
roláda z ryb,
rolada z ryby,
rybí roláda recept,
rybý roláda,
ribí prsty a bramborová kaše,
rolady z ryb,
vařené rybí maso,
roláda rybí,
www rybi rolada,
vařené rybí maso recepty,
rybý prsty a bramborová kaše recept,
rybí roládka - recept,
rybí maso vařené,
recept na rybí roládu,
rybi r'olada,
sushi, roláda z ryby,
rybí mletá roláda,
rybi rolada postup
Suroviny:
filet rybí,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
ořech muškátový,
vejce,
strouhanka,
olej,
mléko,
vejce,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (13)
Hotové roládky hezky voněly a chutnaly.
Od manželky byla pochvala
Děkuji všem za komentáře.
tohle bude dobrota