Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 334 kJ / 1 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,91 g |
| Tuky | 64,67 g |
| Vláknina | 70,53 g |
| Cholesterol | 87 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 141,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené čočky s křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2W1z
Moje poznámka
Polévka z červené čočky s křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2W1z
Nejnovější recepty
Husičkový vývar
Přidáno před 7 minutami
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí medailonky s pikantní směsí
Přidáno před 2 hodinami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevné řezy s krémem a ovocem v želatině
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
Zbynek Hladik před 6 minutami
Svatomartinská husa
Zbynek Hladik před 7 minutami
Kuře kung-pao
mysalin před 17 minutami
Kakaový krémový řez s mascarpone
RenataMaresova před 18 minutami
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Sahula před 41 minutami
Špaldovo-celozrnný knedlík
Sassa před 55 minutami
Řecké kuře
Trol60 před 59 minutami
Tématické fráze:
červená čočka recepty,
polevka z červené čočky,
červená čočka,
repcet,
cocka cervena recepty,
cervena cocka recept,
čočka a houby,
polévky z červené čočky,
polévka z červené čočky s houbami,
polévka z červené čočky a houby,
polévka z červené čočky a rajského protlaku,
křemenáče recepty,
čočková polévka ze zbylé čocky,
polévka z barevné čočky,
polevka z cervene cocky recept,
recepty z křemenáče,
polévky rajské čočka červené,
polévka z kremenaku,
červená čočka, houby,
křemenáci houby
Suroviny:
cibulka jarní,
olej,
čočka červená,
vývar zeleninový,
houby křemenáči,
máslo,
petrželka,
smetana sladká,
protlak rajčatový,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (3)