Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 104 kJ / 1 937 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,18 g |
| Tuky | 159,09 g |
| Vláknina | 28,70 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,78 g |
| Sacharidy | 21,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný bůček v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YAN
Moje poznámka
Plněný bůček v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YAN
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 14 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílková bábovka
Pavluska75 před 50 sekundami
Klobásníky
Krista56 před 54 minutami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 2 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 2 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 2 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 6 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 15 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bůček v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
plněný bůček,
recepty na vaření v pomalém hrnci,
bůček z pomalého hrnce,
šunka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec test,
pomalý hrnec na sporák,
nejlepší plněný bůček,
perník v pomalém hrnci,
plněný bůček zeleninou,
vepřový bůček z pomalého hrnce,
top recepty pro pomalý pomalý hrnec,
kamenné obchody pomalý hrnec,
recepty z jelena v pomalém hrnci,
vepřový bok v pomalém hrnci,
telecí španělské ptáčky pomalý hrnec,
krkovicka v pomalem hrnci,
vpomalem hrnci,
varení v pomalým hrnci
Suroviny:
bůček,
šunka,
párky,
sýr eidam,
pasta sardelová,
koření,
cibule,
celer,
žampióny,
mexická směs,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (29)
Kdo nevařil nikdy v PH - nemůže pochopit jeho výhody a hlavně chuť pokrmu upraveného v tomto hrnci
Pokud jde o vaření v něm, dát na malý výkon. osm hodin si toho nevšímat, a pak si pochutnat na gulášku, který chutná jako po několikadenním odležení. V tom je kouzlo pomalého hrnce.
Jiřinko, moc hezký recept
Receptík je veľmi pekný!
Jiřinka, asi by som dodala k receptu, že si zrejme použila vyšší stupeň a zahustila cca pol hodiny pred koncom, nie?