Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 104 kJ / 1 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,18 g |
Tuky | 159,09 g |
Vláknina | 28,70 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 21,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný bůček v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YAN
Moje poznámka
Plněný bůček v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YAN
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 17 minutami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň podle cukráře Maršálka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kristina1 před 46 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 57 minutami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 58 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 1 hodinou
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 1 hodinou
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 1 hodinou
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 2 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 2 hodinami
Hrnková bábovka
káťa před 2 hodinami
Buši houbová omáčka
Spepik před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bůček v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
plněný bůček,
recepty na vaření v pomalém hrnci,
bůček z pomalého hrnce,
šunka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec test,
pomalý hrnec na sporák,
nejlepší plněný bůček,
perník v pomalém hrnci,
plněný bůček zeleninou,
vepřový bůček z pomalého hrnce,
top recepty pro pomalý pomalý hrnec,
kamenné obchody pomalý hrnec,
recepty z jelena v pomalém hrnci,
vepřový bok v pomalém hrnci,
telecí španělské ptáčky pomalý hrnec,
krkovicka v pomalem hrnci,
vpomalem hrnci,
varení v pomalým hrnci
Suroviny:
bůček,
šunka,
párky,
sýr eidam,
pasta sardelová,
koření,
cibule,
celer,
žampióny,
mexická směs,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (29)
Kdo nevařil nikdy v PH - nemůže pochopit jeho výhody a hlavně chuť pokrmu upraveného v tomto hrnci
Pokud jde o vaření v něm, dát na malý výkon. osm hodin si toho nevšímat, a pak si pochutnat na gulášku, který chutná jako po několikadenním odležení. V tom je kouzlo pomalého hrnce.
Jiřinko, moc hezký recept