Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 112 kJ / 1 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,16 g |
Tuky | 107,21 g |
Vláknina | 13,48 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu nakrájejte na kousky.
Krok 2: V hrnci poduste na másle česnek, rozpusťte na něm sardelky, po chvíli přidejte rybu. Pomalu restujte, osolte a podlijte vínem. Přikryjte a vařte dalších 10 minut, příp. podlijte trochou vody.
Krok 3: Rybu umelte (nebo usekejte mikroprocesorem, možná by to zvládl i tyčák), utřete s 1 vejcem a vzniklou směs odložte.
Krok 4: Zadělejte mouku s vejci, uválejte tenký plát (ručně nebo strojem na těstoviny), poklaďte ho náplní a utvořte ravioly (konkrétní tvar už je na Vás).
Krok 5: Ravioli uvařte ve slané vodě a krátce je ještě povařte na pánvi, kde si ještě předtím rozehřejte máslo s vymačkanou šťávou z obou pomerančů.
Krok 6: Ravioli "instalujte" na talíř, lehce polijte omáčkou z pánve, posypte petrželkou a ozdobte pomerančovou kůrou (buďto čerstvou nebo udělejte chipsy - na másle krátce osmažte proužky kůry, osolte, lehce opepřete, osušte na ubrousku).
Zveřejněno 29. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ravioli plněné okounem na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7o8
Moje poznámka
Ravioli plněné okounem na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7o8
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 26 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 27 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 29 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
africký sumeček,
jak připravit okouna,
stroj na ravioli,
plnene ravily,
ravioli plněné dýní,
recept sumeček africký,
sardelky v oleji recepty,
sumeček africký recept,
ravioli recept,
recept na plněné ravioli,
plněné ravioli s omáčkou,
stroj na pomerančích,
jak grilovat afrického sumecka,
ravioli plněné masem se smetanovou omáčkou a vínem,
jak pripravit sumeček africkeho,
ravioly na másle,
ravioli s náplní,
sumeček canylu,
sumeček africký recept grilování,
africký okoun recept
Suroviny:
mouka semolinová,
vejce,
okoun nilský,
sardinky v oleji,
máslo,
víno bílé,
vejce,
česnek,
sůl,
pomeranče,
máslo,
petrželka hladkolistá
Komentáře (10)
Co se týče pracnosti, ano, není to úplná rychlovka a ani pro úplné začátečníky... Ale já tu na to mám muže a stroj na těstoviny dovezený z nedávné cesty po Itálii, takže experimentujeme... Určitě zase něco časem přidám