Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 029 kJ / 1 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,54 g |
Tuky | 142,35 g |
Vláknina | 16,34 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 52,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecká klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypB6
Moje poznámka
Řecká klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypB6
Nejnovější recepty
Omeleta se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Melounový salát
Přidáno před 19 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 21 hodinami
Kachní prsní plátečky
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bageta z domácí pekárny
Sabina.jonakova@seznam.cz před 39 minutami
Pečená švestková povidla
Gabulina před 51 minutami
Domácí lečo
Jaruskaa před 56 minutami
Žampiony s cuketou
Luciik. před 1 hodinou
Krůtí prsa na hříbkách
Jiri_Vavra před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Vlastuska2 před 1 hodinou
Vepřové kotlety na česneku
Ivet88 před 1 hodinou
Stresová roláda
Dycky před 1 hodinou
Kakaová roláda bez mouky
Dycky před 1 hodinou
Chleba ve vajíčku jinak
Suzy8 před 1 hodinou
Tématické fráze:
recka zelenina,
tatziki,
řecká zálivka,
řecké recepty,
zálivka na řecký salát,
řecká zelenina recept,
recka snidane,
zálivky na řecké salat,
indické a řecké recepty,
řecká snídaně recepty,
řecká kuřecí,
recka zalivka na salat,
recepty na řeckou zálivky do salátu,
recka dusena zelenina,
recept řecká zelenina,
řecké koření do salátu,
řecká zálivka na salát recept,
řecké koření na salát,
řecké snídaně,
obsah tuku ve fetě
Suroviny:
olivy černé,
salát ledový,
paprika čerstvá červená,
rajče,
okurka čerstvá,
cibule,
sýr feta,
olej,
ocet vinný,
sůl,
pepř,
koření oregáno
Komentáře (12)
tajja, doufám že se nebudeš zlobit za těch pár informací
receptík se mi líbí