Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,71 g |
Tuky | 120,00 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát Fattoush
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj9R
Moje poznámka
Salát Fattoush
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj9R
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 37 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 1 hodinou
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Tématické fráze:
chef salat,
chef salat recept,
libanonsky salat,
salat chef,
salát fatuš,
fatuš,
libanonský salát fatuš,
salát fatoush,
recept fatus libanonsky salat,
recept chef salat,
fatuš libanonský salát,
salat chef recept,
fatoush,
babicovy dobroty maminčina zálivka,
chef's salát,
libanonský rajčatový salát s petrželí,
libanonský fatuš,
recept na chef salat,
libanonsky salat z petrzele,
salát fatuš recept
Suroviny:
olej olivový,
chléb,
rajče cherry,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá červená,
ředkvičky,
cibulka jarní,
petrželka hladkolistá,
máta,
olej olivový,
šťáva citronová
Komentáře (4)