Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 359 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,53 g |
Tuky | 49,02 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 4,96 g |
Sacharidy | 34,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené koleno s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xg
Moje poznámka
Pečené koleno s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xg
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 7 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 54 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečené vepřové koleno,
receoty,
pečení vaření,
vepřove koleno pečene,
pečení masa,
veprove koleno recept,
pečené koleno podle babici,
plněné koleno,
pečení vepřového masa,
pečena vepřová kolena,
veprove koleno podle polreicha,
recept vepřove koleno,
mletá masa,
bavorske koleno,
vepřové koleno babica,
plněné vepřové koleno,
pečené vepřové koleno babica,
bavorské vepřové koleno,
vepřové koleno plněné mletým masem,
nádivané vepřové koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
maso vepřové mleté,
klobása,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
majoránka,
olej,
koření zabijačkové,
alobal
Komentáře (16)